OM KLINIKKEN

VIVO Klinikken AS ble etablert av Gunn Jane Kaalen i oktober 2012. Klinikken holder til i «Gamle Drammensbadet» i nyrenoverte lokaler sentralt i Drammen.

Behandlinger ved Vivo Klinikken er alltid av høyeste faglig standard, som kunde hos oss kan du føle deg trygg på at både behandlinger og produkter er spesielt tilpasset deg.

Gunn Jane Kaalen

Gunn Jane Kaalen

Eier og daglig leder

Naturterapeut ved Natura Medica Akademiet i Drammen, og flere kurs innen alternative behandlingsformer. Tidligere utdannet psykiatrisk hjelpepleier og medisinsk sekretær. Lang bakgrunn fra helsevesenet og 15 års erfaring som aromaterapeut/massør. Medlem av Naturterapauters Hovedorganisasjon (NNH).

Helene Skoje

Helene Skoje

Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier

Helene har jobbet som sykepleier i 8 år og har tatt videreutdanning som kosmetisk dermatologisk sykepleier på SenZie Akademiet. Helene kan tilby mange spennende behandlinger, og spesialiserer seg på microneedling med DermaPen og mesoterapi. Hun brenner for å hjelpe de med akne og er veldig interessert i hudhelse. Bestill gjerne en gratis konsultasjon hos henne for en hudprat og kartlegging av din hud sine behov.

Dr. René Soto

Dr. René Soto

Kosmetisk Medisinsk Lege

Dr Soto har 27 års erfaring som lege, er utdannet og sertifisert i bruk av Toxin, Hyaluronica, Juvederm, Teosyal og Radiesse. Han har deltatt på kurs og kongresser med anerkjente klinikker og leverandører i Spania, Sveits, Argentina og Norge. Han er dessuten sertifisert som instruktør for Vital Esthetique i Norge. Har gjennom flere år drevet undervisning i skandinavia.

Susanne Lodahl

Susanne Lodahl

Medisinsk Thermograf

Susanne fra Body & Breastcare – forebyggende kropskanninger – www.bodyandbreastcare.dk i Danmark kommer til oss på VIVO Klinikken 1-2 dager i måneden og foretar thermografiske kropps- og brystskanninger. Hun er sertifisert medisinsk thermograf i Body & Breastcare. CCT DITI (Digital Infrared Thermography Imaging) (2011) og ACCT (American College of Clinical Thermology) (2011)

Marina Brauten

Marina Brauten

Livsveileder, Terapeut og Kursholder

Marina har de siste 8 årene arbeidet som dette. Hun er utdannet innen flere behandlingsformer, blant annet hypnoterapi med spesialisering innen regresjon og EFT – Emotional Freedom Technique (ofte kalt akupunktur uten nåler). Målet er å skape positive endringer og økt mestring i eget liv, enten man ønsker å gå ned i vekt, bli kvitt fobier eller oppnå endring innen følelses- og atferdsmessige mønstre. Hun arbeider også som miljøterapeut innen rus- og avhengighetsbehandling og som rådgiver i den videregående skolen.

Vilde Lassem

Vilde Lassem

Hudterapeut, Healer, Intuitiv veileder, Yogalærer

Vilde har også godkjenning av Det Norske Healerforbundet (DNH). Har flere år jobbet som yogalærer og kursholder ved Santi Yoga ved siden av å være terapeut. Vilde tilbyr varierte behandlinger innen massasje, klassisk hudpleie. Hun tilbyr også timer innen healing og intuitiv veiledning.
Vilde er opptatt av hele mennesket og har lang erfaring innen å hjelpe mennesker tilbake til balanse. For mer informasjon om yogatilbudene hennes kan du se her: www.santiyoga.no

Våre samarbeidspartnere: