Medisinsk kosmetiske hudbehandlinger

Hudkonsultasjon hos Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier med VISIA scan – 45 min. kr 600,-

Har du et spesifikt problem du ønsker hjelp med? Ønsker du en faglig vurdering av din hud?  Hos oss kan du booke deg en konsultasjon med kosmetisk dermatologisk sykepleier for å se på hvilke hud utfordringer vi kan hjelpe deg med. Konsultasjonen innledes med en samtale hvor vi lytter til det du har på hjertet. Etter en grundig gjennomgang av dine hudutfordringer ser vi på huden din i lupelampe og deretter tar vi bilder i VISIA hudscanner. Etter dette kan vi komme med konkrete anbefalinger skreddersydd til din hud. Vi hjleper deg også med å finne et hudpleieprogram som passer din hud.
Gjør du en behandling rett etter konsultasjon får du – 20% på konsultasjonen. Om du ønsker dette, velg konsultasjon + behandling i behandlings menyen. 
Typiske ting som tas opp hos en kosmetisk dermatologisk sykepleier:

– Akne problematikk
– Aldrende hud
– Forebygging av linjer
– Føler seg trøtt/ sliten
– Volumtap i ansikt på grunn av aldring eller vektnedgang
– Solskader
– Svetteproblematikk under armer eller i hender
– Livløs og gusten hud
– Leppeplump/ fortstørrelse
– Pigmenteringer i ansiktet, under armene eller i lyske
– Fjerning av gammel filler
– Fjerning av hvite talgpropper (milier)
– Ønsker generell hudforbedring
– Ønske om å forebygge og ta vare på huden

Visia Hudanalyse + behandling 75. min. 
Book denne dersom du har planer om å gjøre en behandling rett etter konsultasjonstimen. Da setter sykepleieren av mer tid i timeboken. Gjør du en behandling rett etter konsultasjon får du – 20% på konsultasjonen.

 

BEHANDLINGER

Aqua Gold kr 5500,

Kort fortalt er Aqua Gold en kombinasjonsbehandling med nanotynne, 24 karat gullbelagte nåler som leverer en spesiallaget cocktail av Mesoterapi, Hyaluronsyre og Toxiner ned i huden. Behandlingen har blitt ekstremt populær på kort tid her i Norge, etter sin store suksess i bla. a USA og Asia. En rekke kjente personer føyer seg i rekken bandt de som elsker behandlingen.

Behandlingen kan:
– Gi en enorm vitamin- og fukt boost til huden
– Gi en glød uten sidestykke
– Stimulere kollagen-syntesen
– Minsker porer
– Redusere talgproduksjon
– Redusere ansikts svette
– Minimere fine linjer
– Jevne ut pigmentering
– Forebygge akne.

 

Kjemisk Peeling

Soleksponering, akne og økende alder kan gjøre huden ujevn, rynkete, flekkete og etterlate arr. Kjemisk peeling bruker en oppløsning på huden som glatter den ut, gjør den ren og kan bedre fine linjer og pigmenteringer. Avhengig av ditt problem velges kjemisk peeling med glykolsyre, melkesyre, A-vitamin-syre, mandelsyre, salisylsyre, TCA eller en blanding av forskjellige typer syrer. En kjemisk peel fjerner det ytterste laget av huden, og etterlater den vakker og glødende. Du kvitter deg med døde hudceller og av den grunn produseres det ny, fin hud. Kjemisk peeling bør kombineres med hjemmeprodukter for optimal effekt, og vi bistår i anbefalingen. Det bør utføres en kur på opptil 6 behandlinger i kombinasjon med hjemmeprodukter for å oppnå maksimalt resultat. Utført i sakkyndige hender er kjemisk peeling en av de raskeste og beste metodene for å få vakker hud. De fleste peelinger utføres i ansikt, men kjemisk peeling kan også brukes på hals, hender, rygg og bryst. Passer for både ungdom og voksen hud, kvinner og menn. Behandling velges ut i fra din hudtype og hudtilstand og etter en grundig hudanalyse.

Hvilken kjemisk peeling skal du velge?

Hos oss kan du bestille time til kjemisk peeling som inkluderer konsultasjon med kosmetisk dermatologisk sykepleier. Vi har mange ulike peelinger og hvilken kjemisk peeling huden din trenger finner du ut sammen med din behandler under konsultasjonene. Dersom du kun ønsker en kjapp lunch peel for sunn eksfoliering kan du booke en mandelsyre lunchpeel, men om du ønsker å jobbe med hudforbedring, pigmenteringer eller akne er det lurt å se litt på hvilke valgmuligheter du faktisk har og hvilke resultater du kan oppnå.

 

Mild Lunchpeel – 30 min 
Ansikt + hals 990,- +
Ansikt, hals og dècollete 1250,-

Eksfolierer huden på en skånsom måte. Peelen har en antiseptisk virkning og roer ned huden. Passer for alle, og kan være god for de med en hud i ubalanse, rosacea, småeksem og de med akne og lett pigmenteringsproblematikk. Lett rødhet kan oppstå, men ikke flassing.

Kjemisk peeling- etter individuell vurdering og behov Ansikt + hals 1400,- + dècollete 1650,-

Denne peelen gir en fantastisk glød og består av syrer og vitaminer i skjønn forening. Peelen forbeygger solskader, jevner ut hudtonen, booster skjør hud samt å forbedre hudstruktur og hudhelse. Peelen kan med fordel kombineres med Dermapenn eller Mesoterapi for oppstramming. Noe rødhet må påberegnes.

Microneedling med Dermapen, ansikt og hals – 45 min

Dermapen 4 med fuktserum 2300,-
Kombinasjonsbehandling; Dermapen 4 med peeling 2500,-
Kombinasjonsbehandling; Dermapen 4 med mesoterapi 2500,-
Kombinasjonsbehandling; Dermapen 4 med peeling og mesoterapi 2900,-

Dermapen er en behandling hvor man ved hjelp av små nåler som penetrerer huden, stimulerer til økt produksjon av kollagenfibre. Behandlingen kalles derfor også «kollagen induksjonsterapi». Ved hjelp av en penn med små nåler lages det mikroskopiske hull i huden. Huden oppfatter dette som en mild skade og setter i gang sine naturlige reparasjons prosesser og man får en nydannelse av kollagen, elastin og en fornyelse av huden fra innsiden og ut. Via de ørsmå mikrokanalene vil serum som påføres huden penetrere også ned i hudens dypere lag og ha effekt der man ønsker å oppnå effekt.

Mikroneedling kan gjerne kombineres med både peel og mesoterapi og kombinasjonen av disse vil ikke gi nevneverdig mer nedetid på huden enn ved mikroneedling alene. Det første døgnet vil huden føles «solbrent», man må påregne å flasse litt men vil ikke ha behov for å være borte fra jobb eller sosiale aktiviteter.

IPL behandling av kar, pigment og hår- fra 1500,-

IPL er et apparat som avgir meget sterke lyspulser med bestemte bølgelengder. Forskjellige bølgelengder tas opp av ulike strukturer i huden. Ved behandling av hår, bruker man en bølgelengde som absorberes av pigmentet i håret,  varmen ledes ned til hårfolikkelen og ødelegger denne.  Jo mer pigment et hår har, desto bedre «ledes» lysenergien ned i hårfolikkelen, så typisk er mørke hår på lys hud et veldig godt utgangspunkt.

Ved behandling av kar og rødhet bruker man en bølgelengde som absorberes av pigmentet i hemoglobinet i blodkarene. Denne lysenergien omdannes til varme, karveggen skades og blodkaret forsvinner gradvis i løpet av et par uker.

Ved behandling av pigmenteringer vil IPL lyset absorberes i melaninet og omdannes til varme. Ved kraftig varme ødelegges/”sprenges” melaninet. Brune flekker i huden kan skyldes overeksponering av sol uten nok beskyttelse. Det kan også ha hormonelle årsaker. Vi anbefaler derfor et Visia bilde, slik at vi får kartlagt mengde og dybde av pigment. Hvor mange behandlinger du trenger er avhengig av konsentrasjonen av pigmentceller i huden, og hvor dypt de ligger. 

Både ved behandling av kar/rødhet, pigment og hår er det behov for flere behandlinger og man vil gradvis merke forbedring.  Normalt sett vil 4-6 behandlinger være tilstrekkelig og man anbefaler 4 ukers mellomrom mellom behandlingene. Umiddelbart etter behandlingen kan huden kjennes varm, litt rød og noe hevelse kan forekomme. 
Man skal ved behandling med  IPL ikke ha solbrun hud /ha brukt selvbruningsprodukter 1 mnd i forkant. Man må en måned etter behandling unngå sol og bruke høy solfaktor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Telefon: 472 68 473

Epost: post@vivoklinikken.no

Vår adresse er: Erik Børresens alle 8, 3015 Drammen

ÅPNINGSTIDER

Mandag 10:00 – 17:00

Tirsdag 10:00 – 17:00

Onsdag 10:00 – 19:00

Torsdag 10:00 – 19:00

Fredag 10:00 – 17:00

Lørdag Stengt**Åpent for avtalte timer