Medisinsk kosmetiske hudbehandlinger

Visia Hudanalyse – 30 min. kr 450,-

 Ved kjøp av hudpleie program eller oppsett av behandlingstimer vil hudanalyse kostnaden bortfalle. 

 Vi tilbyr hudanalyse i Visia hudscanner. Konsultasjonen tar ca 30 min og du får en grundig analyse av huden din, produkt og behandlings veiledning skreddersydd etter resultatene fra hudscanningen. 

Hudkonsultasjon hos Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier – 45 min. kr 450,-

 Ved kjøp av hudpleie program eller oppsett av behandlingstimer vil konsultasjonskostnaden bortfalle. 

Har du et spesifikt problem du ønsker hjelp med? Ønsker du en faglig vurdering av din hud?  Hos oss kan du booke deg en konsultasjon med kosmetisk dermatologisk sykepleier for å se på hvilke hud utfordringer vi kan hjelpe deg med. Konsultasjonen innledes med en samtale hvor vi lytter til det du har på hjertet. Ut i fra det du ønsker hjelp med kan det hende vi tar en Visia hudanalyse for å få et bedre innblikk i din hud. Dersom du ønsker behandling eller produktveiledning kan vi hjelpe med det. 
Typiske ting som tas opp hos en kosmetisk dermatologisk sykepleier:
– Akne problematikk
– Aldrende hud
– Forebygging av linjer
– Føler seg trøtt/ sliten
– Volumtap i ansikt på grunn av aldring eller vektnedgang
– Solskader
– Svetteproblematikk under armer eller i hender
– Livløs og gusten hud
– Leppeplump/ fortstørrelse
– Pigmenteringer i ansiktet, under armene eller i lyske
– Fjerning av gammel filler
– Fjerning av hvite talgpropper (milier)
– Ønsker generell hudforbedring
– Ønske om å forebygge og ta vare på huden

BEHANDLINGER

Aqua Gold kr 4500,-

Kort fortalt er Aqua Gold en kombinasjonsbehandling med nanotynne, 24 karat gullbelagte nåler som leverer en spesiallaget cocktail av Mesoterapi, Hyaluronsyre og Toxiner ned i huden. Behandlingen har blitt ekstremt populær på kort tid her i Norge, etter sin store suksess i bla. a USA og Asia. En rekke kjente personer føyer seg i rekken bandt de som elsker behandlingen. 
Behandlingen kan:
– Gi en enorm vitamin- og fukt boost til huden
– Gi en glød uten sidestykke
– Stimulere kollagen-syntesen
– Minsker porer
– Redusere talgproduksjon
– Redusere ansikts svette
– Minimere fine linjer
– Jevne ut pigmentering
– Forebygge akne.

 

Kjemisk Peeling

Soleksponering, akne og økende alder kan gjøre huden ujevn, rynkete, flekkete og etterlate arr. Kjemisk peeling bruker en oppløsning på huden som glatter den ut, gjør den ren og kan bedre fine linjer og pigmenteringer. Avhengig av ditt problem velges kjemisk peeling med glykolsyre, melkesyre, A-vitamin-syre, mandelsyre, salisylsyre, TCA eller en blanding av forskjellige typer syrer. En kjemisk peel fjerner det ytterste laget av huden, og etterlater den vakker og glødende. Du kvitter deg med døde hudceller og av den grunn produseres det ny, fin hud. Kjemisk peeling bør kombineres med hjemmeprodukter for optimal effekt, og vi bistår i anbefalingen. Det bør utføres en kur på opptil 6 behandlinger i kombinasjon med hjemmeprodukter for å oppnå maksimalt resultat. Utført i sakkyndige hender er kjemisk peeling en av de raskeste og beste metodene for å få vakker hud. De fleste peelinger utføres i ansikt, men kjemisk peeling kan også brukes på hals, hender, rygg og bryst. Passer for både ungdom og voksen hud, kvinner og menn. Behandling velges ut i fra din hudtype og hudtilstand og etter en grundig hudanalyse.

Hvilken kjemisk peeling skal du velge?

Hos oss kan du bestille time til kjemisk peeling som inkluderer konsultasjon med kosmetisk dermatologisk sykepleier. Vi har mange ulike peelinger og hvilken kjemisk peeling huden din trenger finner du ut sammen med din behandler under konsultasjonene.
Dersom du kun ønsker en kjapp lunch peel for sunn eksfoliering kan du booke en mandelsyre lunchpeel, men om du ønsker å jobbe med hudforbedring, pigmenteringer eller akne er det lurt å se litt på hvilke valgmuligheter du faktisk har og hvilke resultater du kan oppnå.

Kjemisk peeling med Hudkonsultasjon – 60 min

Har du lyst til å gjøre en kjemisk peeling men er usikker på hvilke muligheter du har eller hva du skal velge så booker du denne timen gjennom online bookingen eller på telefon. Vi setter av tid til både konsultasjon og behandling for å kunne tilpasse behandlingen ut i fra hva huden din har behov for.

Mild Lunchpeel – 30 min
Ansikt + hals 990,- + dècollete- 1250,-
Eksfolierer huden på en skånsom måte. Peelen har en antiseptisk virkning og roer ned huden. Passer for alle, og kan være god for de med en hud i ubalanse, rosacea, småeksem og de med akne og lett pigmenteringsproblematikk. Lett rødhet kan oppstå, men ikke flassing.

Kjemisk peeling- etter individuell vurdering og behov
Ansikt + hals 1400,- + dècollete 1650,-
Denne peelen gir en fantastisk glød og består av syrer og vitaminer i skjønn forening. Peelen forbeygger solskader, jevner ut hudtonen, booster skjør hud samt å forbedre hudstruktur og hudhelse. Peelen kan med fordel kombineres med Dermapenn eller Mesoterapi for oppstramming. Noe rødhet må påberegnes, men det vil forsvinne innen24 timer. Behandlingen inkluderer fuktighetsmaske og en deilig hodebunnsmassasje.

Anti Akne peel
Ansikt + hals 1400,- + d`ecollete 1650,-
Denne peelen inneholder ingredienser som er spesielt godt egnet for å dempe aktiv akne og roe ned innflammasjon. Behandlingen inkluderer fuktighetsmaske og en deilig hodebunnsmassasje.

ME-LINE peel
Ansikt + hals 2500,-

Denne peelen er gullstandarden innen pigmenterings behandling og kan vise til svært gode resultater. Peelen gjøres som en kur på to ganger med 4 – 6 ukers mellomrom. Hjemme produkter må påregnes.

Dark Circle Peel 

En fantastisk peel for mørke ringer under øynene.

Øye peel

Enkel behandling kr 500,-

Denne peelen gjøres for å reparere øyekontur, revitalisere kråketær og fine linjer samt og stramme øvre øyelokk. Peelen gir et løft og er virkningsfull på blåhet under øynene. Noe rødhet og flassing må påberegnes.

 

Microneedling med DermaPen

Dermapenn er en avansert form for needling hvor en håndholdt penn med 12 sterile nåler lager en kontrollert skade i huden og setter i gang en inflammatorisk respons i vevet og en naturlig sårtilhelingsprosess. Skaden vi lager og sårtilhelingsprossesen tvinger kroppens celler til å lage collagen. Når vi needler med pennen sluser vi inn næringsstoffer, hyaluronsyre, vekstfaktorer og enzymer i huden som stimulerer ulike celler ut i fra hvilke hudtilstand vi jobber med.Huden opplever hullene som skader og aktiverer sin naturlige reparasjonsmekanisme. Dette stimulerer til økt produksjon av kollagen og elastin. Resultatet er en fornyelse av huden fra innsiden og ut. Dette er en oppstrammende behandling som bedrer hudens elastisitet og tykkelse. Det endelige resultatet kommer over tid etterhvert som huden fornyer seg selv. Du vil etter 6 til 10 uker merke at huden er blitt fastere, rynker mindre synlig, porene finere og hudens generelle tilstand bedre.

DermaPen ansikt + hals 30 min 2000,-

DermaPen + peeling 2500,-Individuelle tilpasninger

DermaPen + mesoterapi 2500,-                     Induvidielle tilpasninger

DermaPen + peeling + mesoterapi 2900,-   Individuelle tilpasninger

Behandling arr/strekkmerker                        Individuelle tilpasninger

På arr og strekkmerker må det beregnes 4-6 behandlinger. Prises etter størrelsen på området.
Arr og strekkemerkebehandlinger kan med fordel kombineres med vitamin-injeksjoner (mesoterapi) i huden før needling. Dette for å gi hudcellene gode verktøy til å bygge ny hud før vi needler og lager en kontrollert skade som huden må reparere.
DermaPen i kombinasjon med Mesoterapi prises etter størrelse på området.

 

Mesoterapi – Vitamin coctails

Mesoterapi er en effektiv behandling som gir huden de verktøyene den selv trenger for å kunne produsere kollagen, elastin og hyaluronsyre.
Behandlingen gjøres med en meget tynn nål som gir, små lette stikk i hudens overflate. Injeksjonen av næringskomplekser gir en langtidslevering i vevet, dette bidrar til at du får en revitalisert hud med bedre hudhelse. Kroppen selv bruker 7 dager på å frakte næringsstoffene du spiser ut til huden og svært lite kommer frem fordi huden som organ ikke er først i prioriterings rekken. Derfor kan Mesoterapi hjelpe med å vedlikeholde og gi en boost til hudens naturlige prosesser og kan kalles en behandling på kroppens egne premisser. Huden tilføres et næringskompleks bestående av hyaluronsyre, vitaminer, hyaluronsyre, aminosyrer, co-enzymer, mineraler og antioksidanter. Hver behandling skreddersys til hver enkelt kunde. Kombinasjonen av unike næringsstoffer og mange små stikk, stimulerer hudens gjenoppbygning (kollagensyntesen). Huden får en ny styrke og glød, rynker reduseres og den optimale fuktbalanse gjenetableres. Behandlingen kan utføres på en rekke områder for å oppnå et yngre utseende og en bedre hudhelse. Vanlige områder vi behandler er ansikt, hals, dècollet, håndryggen, innersiden av armer, innersiden av ben og mage.

Mesoterapi kan brukes for å behandle

– Tørr, slapp og uelastisk hud                  ved å gi en hudforbedring og bedre hudstruktur.
– Rynker og grov hud                                   ved å virke hudoppstrammende.
– Ujevn hudtone                                            ved å revitalisere huden
– Solskader
– Akne arr og strekkmerker                       ved å tilføre næringsstoffer som stimulerer til cellevekst.
– Hårtap                                                           ved å stimulere cellene til økt hårvekst med næringsstoffer.
– Dehydrert hud                                             ved å tilføre fuktighetsbindende næringsstoffer.
– Tynn hud                                                       ved å gi huden verktøy til å bygge nye hudceller på en bedre måte.

Når kan jeg forvente å se resultat?

Effekten sees med det samme, men best 1-2 uker etter behandling. Vi anbefaler å gjennomføre 3-4 behandlinger, da dette kan gi en mer langvarig effekt i huden.
Forsiktighetsregler:

Behandlingen kan brukes på alle hudtyper, men gis ikke til personer med autoimmune sykdommer. Har du ingrediensallergi eller annen kjent allergi overfor hyaluronsyre, immunterapeutiske behandlinger, eller med betennelser i huden kan du heller ikke motta behandlingen. Gravide og ammende skal heller ikke behandles.

Hva kan jeg forvente av reaksjoner/ nedetid etter behandlingen?
Det kan vanligvis gå 1 dag hvor huden er rød og du kan få små blåmerker, samt noe hevelse.bli litt hoven, tørr og få en lett avflassing etter noen dager. Har du en sensitiv hud, kan tilhelingsprossessen ta ytterlige tid, dette gjelder også dersom du har diabetes.
Du kan bruke en dekkende BB-cream eller mineralsminke etter behandlingen.
Du skal ikke trene hardt det første døgnet etter behandlingen.

Mesoterapi ansikt + hals 45 min 2500,-
Ved kur på 6-8 ganger hver 2. uke lager vi en pakkepris på din behandling.

 

Mesoterapi Glatte ut linjer på hals 20 min 2000,-

Injeksjoner med serumet «fill up» på halsen binder collagenet i vevet og virker umiddelbart oppstrammende.

Mesoterapi for hovne øyne 15 min 1500,-

Har du poser under øynene av ulike årsaker så kan det være lymfedrenasjone som ikke fungerer som den skal. Serumet «Cyanara plus+» virker drenerende og hjelper mot væskeopphopning. Noen får også poser under øynene etter Botox injeksjoner, da kan denne behandlingen være gull verdt for deg.

Mesoterapi for hovne ben 45 min 2500,-

Hovner du opp i beina når du skal ut å fly, eller blir hoven av mye stående og gående arbeid? Serumet «Cyanara plus+» er gull verdt for å få i gang væskedreneringen i kroppen, og er bevist å ha meget god effekt. Ta behandlingen 2 uker før evt flytur. Behandlingen varer fra 3-6 mnd.

Mesoterapi for økt hårvekst- Hodebunn 45 min 2500,-

Serumet «Hair loss control» inneholder ingredienser som gir hårfolliklene de redskapene de trenger for å danne tykkere og fyldigere hår. Behandlingen virker hun på hårsekker som er aktive og i hvilefase. Behandlingen kan ikke lage nye hårsekker, men kun sette i gang de som allerede eksisterer.
Dette serumet brukes også av kjente hårtap-behandlings klinikker verden over.
Det er viktig at du møter til timen med helt nyvasket hår.

Mesoterapi for økt hårvekstØyenbryn 20 min 1500,-

Har du overnappet brynene i en periode og får de ikke tilbake slik de var? Da kan serumet «Hair loss control» hjelpe deg. Serumet inneholder ingredienser som booster hårveksten hos hårfollikler som er i hvilefase.