Medisinsk kosmetiske hudbehandlinger

Hudkonsultasjon hos Kosmetisk Dermatologisk Sykepleier – 45 min. kr 450,-

Ved kjøp av hudpleie program eller oppsett av behandlingstimer vil konsultasjonskostnaden bortfalle.

Har du et spesifikt problem du ønsker hjelp med? Ønsker du en faglig vurdering av din hud?  Hos oss kan du booke deg en konsultasjon med kosmetisk dermatologisk sykepleier for å se på hvilke hud utfordringer vi kan hjelpe deg med. Konsultasjonen innledes med en samtale hvor vi lytter til det du har på hjertet. Ut i fra det du ønsker hjelp med kan det hende vi tar en Visia hudanalyse for å få et bedre innblikk i din hud. Dersom du ønsker behandling eller produktveiledning kan vi hjelpe med det.
Typiske ting som tas opp hos en kosmetisk dermatologisk sykepleier:

– Akne problematikk
– Aldrende hud
– Forebygging av linjer
– Føler seg trøtt/ sliten
– Volumtap i ansikt på grunn av aldring eller vektnedgang
– Solskader
– Svetteproblematikk under armer eller i hender
– Livløs og gusten hud
– Leppeplump/ fortstørrelse
– Pigmenteringer i ansiktet, under armene eller i lyske
– Fjerning av gammel filler
– Fjerning av hvite talgpropper (milier)
– Ønsker generell hudforbedring
– Ønske om å forebygge og ta vare på huden

Visia Hudanalyse – 30 min. kr 450,-

Ved kjøp av hudpleie program eller oppsett av behandlingstimer vil hudanalyse kostnaden bortfalle.

Vi tilbyr hudanalyse i Visia hudscanner. Konsultasjonen tar ca 30 min og du får en grundig analyse av huden din, produkt og behandlings veiledning skreddersydd etter resultatene fra hudscanningen.

BEHANDLINGER

Aqua Gold kr 4500,
Kort fortalt er Aqua Gold en kombinasjonsbehandling med nanotynne, 24 karat gullbelagte nåler som leverer en spesiallaget cocktail av Mesoterapi, Hyaluronsyre og Toxiner ned i huden. Behandlingen har blitt ekstremt populær på kort tid her i Norge, etter sin store suksess i bla. a USA og Asia. En rekke kjente personer føyer seg i rekken bandt de som elsker behandlingen.
Behandlingen kan:
– Gi en enorm vitamin- og fukt boost til huden
– Gi en glød uten sidestykke
– Stimulere kollagen-syntesen
– Minsker porer
– Redusere talgproduksjon
– Redusere ansikts svette
– Minimere fine linjer
– Jevne ut pigmentering
– Forebygge akne.

Kjemisk Peeling

Soleksponering, akne og økende alder kan gjøre huden ujevn, rynkete, flekkete og etterlate arr. Kjemisk peeling bruker en oppløsning på huden som glatter den ut, gjør den ren og kan bedre fine linjer og pigmenteringer. Avhengig av ditt problem velges kjemisk peeling med glykolsyre, melkesyre, A-vitamin-syre, mandelsyre, salisylsyre, TCA eller en blanding av forskjellige typer syrer. En kjemisk peel fjerner det ytterste laget av huden, og etterlater den vakker og glødende. Du kvitter deg med døde hudceller og av den grunn produseres det ny, fin hud. Kjemisk peeling bør kombineres med hjemmeprodukter for optimal effekt, og vi bistår i anbefalingen. Det bør utføres en kur på opptil 6 behandlinger i kombinasjon med hjemmeprodukter for å oppnå maksimalt resultat. Utført i sakkyndige hender er kjemisk peeling en av de raskeste og beste metodene for å få vakker hud. De fleste peelinger utføres i ansikt, men kjemisk peeling kan også brukes på hals, hender, rygg og bryst. Passer for både ungdom og voksen hud, kvinner og menn. Behandling velges ut i fra din hudtype og hudtilstand og etter en grundig hudanalyse.

Hvilken kjemisk peeling skal du velge?
Hos oss kan du bestille time til kjemisk peeling som inkluderer konsultasjon med kosmetisk dermatologisk sykepleier. Vi har mange ulike peelinger og hvilken kjemisk peeling huden din trenger finner du ut sammen med din behandler under konsultasjonene.
Dersom du kun ønsker en kjapp lunch peel for sunn eksfoliering kan du booke en mandelsyre lunchpeel, men om du ønsker å jobbe med hudforbedring, pigmenteringer eller akne er det lurt å se litt på hvilke valgmuligheter du faktisk har og hvilke resultater du kan oppnå.

Kjemisk peeling med Hudkonsultasjon – 60 min

Har du lyst til å gjøre en kjemisk peeling men er usikker på hvilke muligheter du har eller hva du skal velge så booker du denne timen gjennom online bookingen eller på telefon. Vi setter av tid til både konsultasjon og behandling for å kunne tilpasse behandlingen ut i fra hva huden din har behov for.

Mild Lunchpeel – 30 min
Ansikt + hals 990,- + dècollete- 1250,-
Eksfolierer huden på en skånsom måte. Peelen har en antiseptisk virkning og roer ned huden. Passer for alle, og kan være god for de med en hud i ubalanse, rosacea, småeksem og de med akne og lett pigmenteringsproblematikk. Lett rødhet kan oppstå, men ikke flassing.

Kjemisk peeling- etter individuell vurdering og behov Ansikt + hals 1400,- + dècollete 1650,-
Denne peelen gir en fantastisk glød og består av syrer og vitaminer i skjønn forening. Peelen forbeygger solskader, jevner ut hudtonen, booster skjør hud samt å forbedre hudstruktur og hudhelse. Peelen kan med fordel kombineres med Dermapenn eller Mesoterapi for oppstramming. Noe rødhet må påberegnes.

Telefon: 472 68 473

Epost: post@vivoklinikken.no

Vår adresse er: Erik Børresens alle 8, 3015 Drammen

ÅPNINGSTIDER

Mandag Stengt*

Tirsdag 10:00 – 17:00

Onsdag 10:00 – 17:00

Torsdag 10:00 – 19:00

Fredag 10:00 – 17:00

Lørdag Stengt**Åpent for avtalte timer