Massasje / Aromaterapi

Massasje fremmer helse og velvære. Det er ikke bare feil arbeidsstilling og bruk av kroppen som gir muskelspenninger. Følelser som stress, sinne, bekymring og angst setter seg også som spenninger i skuldre, nakke og rygg. For å nå frem til både årsaken og symptomet kombinerer jeg flere behandlingsformer, og jeg benytter eteriske oljer som er avslappende både på muskler og psyken. Energien i hendene mine vil også være med å gi deg en god avslappende følelse i hele kroppen.

Naturmedisinsk Aromaterapi 60 / 90 min
850 / 1175,-

Kroppsmasasje med eteriske oljer spesielt tilpasset deg. Massasjen påvirker kroppens funksjoner positivt og det settes i gang en utrensning av avfallsstoffer som øker sirkulasjonen og bedrer ernæringen i kroppen. Gir blandt annet redusert stress, bedre søvn, avspenning i muskler og frigjøring av avfallsstoffer.

 

Antistress spesial 90 min
1350,-

Nyt en avstressende og muskelavslappende behandling. Ryggen påføres eteriske oljer i en varm god muskelavslappende leire. Etterfulgt av en dyp hel kroppsmassasje.

 

Steinmassasje 90 min
1450,-

Avslappende massasje med varme lavasteiner og tilpassede eteriske oljer som tilfører kroppen ny energi. Samtidig som du vil føle en god avslapning t hele deg. De varne steinene jobber dypt i muskulaturen og løser opp spenninger.

 

Klassisk Massasje 60 min
850,-

Sirkulasjonsøkende, utrensende og muskelavslappende massasje av hele kroppen.

 

Aromamassasje 60 min
850,-

En behagelig lett massasje av hele kroppen, virker avstressende og beroligende.

 

Aromamasasje 30 min
530,-

En behagelig lett massasje av rygg og ben, virker avstressende og beroligende.

 

Rygg, nakke og hodebunnsmasasje 45 min
700,-

Dyp massasje i muskulatur og vev,øker sirkulasjonen, gir en god utrensning og ernæring til vevet. Massasjen avsluttes med en deilig, avslappende hodebunnsmasasje.

 

Rygg massasje 30 min
530,-

Dyp massasje av ryggen, gir Økt blod- og lymfesirkulason, og løser på spenninger.

 

Lymfedrenasje
Èn behandling 850,- ved kur 775,- per gang

Renser ut kroppens avfallsstoffer og virker styrkende på imunforsvaret. Utføres med en kompressor-vakuummaskin som kobles til en glasskolbe. Glasskolben føres langs lymfeårene mot lymfeknutene, behandlingen utføres på hele kroppen, gjerne som en kur over ca 10 ganger.Lymfedrenasje er nyttig ved en svekket lymfefunksjon, ofte på grunn av en stillesittende livsstil, feil kosthold, etter store inntak av medisiner. Fint å benytte ved vevsrelaterte plager som fibromyalgi og reumatisme. Kombineres gjerne med en massasje ved spenninger i muskulaturen.