Massasje / Aromaterapi

Massasje fremmer helse og velvære. Det er ikke bare feil arbeidsstilling og bruk av kroppen som gir muskelspenninger. Følelser som stress, sinne, bekymring og angst setter seg også som spenninger i skuldre, nakke og rygg. For å nå frem til både årsaken og symptomet kombinerer jeg flere behandlingsformer, og jeg benytter eteriske oljer som er avslappende både på muskler og mentalt. Massasje virker forebyggende på muskelplager, og mange muskeltilstander kan lindres med massasje. Energien i hendene mine vil også være med å gi deg en god avslappende følelse i hele kroppen.

Aromaterapi er en terapeutisk og kontrollert anvendelse av eteriske oljer, med ønske om å skape fysisk, mental og emosjonell balanse. Og ikke minst velbefinnende. De fleste forbinder aromaterapi med massasje, men går du deg en tur og kjenner skogens eller blomsterengens dufter er – er også dette aromaterapi.

Naturmedisinsk Aromaterapi 60 / 90 min
900 / 1225
Du kan nyte 60 eller 90 minutter med hel kroppsmasasje og eteriske oljer spesielt tilpasset deg. Kanskje ønsker du å komme ned i ett avslappet modus vekk fra dagens mas og kjas. Eller ønsker du en dypere massasje kombinert med avspenning. Massasjen påvirker kroppens funksjoner positivt og det settes i gang en utrensning av avfallsstoffer som øker sirkulasjonen og bedrer ernæringen i kroppen. Gir blandt annet redusert stress, bedre søvn, avspenning i muskler og frigjøring av avfallsstoffer.

Antistress spesial 90 min

1400,-
Nyt en avstressende og muskelavslappende behandling. Ryggen påføres eteriske oljer i en varm god muskelavslappende leire, du får en avslappende hodebunnsmassasje mens leiren får virke i ca 15 minutter. Avsluttes med en dyp hel kroppsmassasje.

Klassisk Massasje 60 min

900,-
Sirkulasjonsøkende og muskelavslappende massasje av hele kroppen. Massasje virker forebyggende på muskelplager, og øker restitusjonen i muskulaturen etter trening raskere enn ved hvile. Mange smertetilstander kan lindres med massasje.  Utrensende og muskelavslappende massasje av hele kroppen.

Aromamassasje 60 min

900,-
En behagelig lett massasje av hele kroppen, virker avstressende og beroligende. Eteriske oljer blir påført huden for å gi en avslappende effekt på hud og muskler, lindrer plager og reduserer stress og spenninger. Aromamassasje er en rolig massasje og man vil oppleve i både kropp og sinn. denne massasjen meget god dersom du ønsker å slappe av og redusere stress.

Aromamasasje 30 min

550,-
En behagelig lett massasje av rygg og ben, virker avstressende og beroligende.

Rygg, nakke og hodebunnsmasasje 45 min

775,-
Dyp massasje i muskulatur og vev,øker sirkulasjonen, gir en god utrensning og ernæring til vevet. Massasjen avsluttes med en deilig, avslappende hodebunnsmasasje.

Rygg massasje 30 min

550,-
Dyp massasje av ryggen, gir Økt blod- og lymfesirkulason, og løser på spenninger.

Lymfedrenasje

900,- 
Renser ut kroppens avfallsstoffer og virker styrkende på imunforsvaret. Utføres med en kompressor-vakuummaskin som kobles til en glasskolbe. Glasskolben føres langs lymfeårene mot lymfeknutene, behandlingen utføres på hele kroppen, gjerne som en kur over ca 10 ganger.Lymfedrenasje er nyttig ved en svekket lymfefunksjon, ofte på grunn av en stillesittende livsstil, feil kosthold, etter store inntak av medisiner. Fint å benytte ved vevsrelaterte plager som fibromyalgi og reumatisme. Kombineres gjerne med en massasje ved spenninger i muskulaturen.

Telefon: 472 68 473

Epost: post@vivoklinikken.no

Vår adresse er: Erik Børresens alle 8, 3015 Drammen

ÅPNINGSTIDER

Mandag 10:00 – 17:00

Tirsdag 10:00 – 17:00

Onsdag 10:00 – 19:00

Torsdag 10:00 – 19:00

Fredag 10:00 – 17:00

Lørdag Stengt**Åpent for avtalte timer