Hypnoterapi / stressmestring / terapi

Røykesluttkurs med hypnoterapi og EFT over 3 ganger.
3200,-

Bli røykfri ved bruk av hypnoterapi og EFT. 9 av 10 lykkes med å skape varig endring og bli røykfri ved å bruke denne metoden. Selvhypnose-kurset er individuelt tilpasset, og går over tre timer over maksimum 2 uker. Dag nummer 3 er du røykfri! Samme metode kan også benyttes for å bli snusfri.

 

Stressmestringskurs
Pris alene (5 timer) 3200,- Pris i gruppe (8 kvelder) 1950,-

Vi lever i en hektisk og til tider overveldende hverdag. Kurset tar utgangspunkt i den enkelte, og gir rom og mulighet for å bevisstgjøre seg bakenforliggende årsaker, ”triggere” og mestringsstrategier for å oppnå en mer harmonisk og balansert hverdag.

 

Fobimestringskurs (kun enkelttimer)
Pris per time 850,-

Styres deler av livet ditt av en uforklarlig angstfølelse og/eller fobier? Enten det er flyskrekk, høydeskrekk, klaustrofobi eller andre angstfylte og ofte situasjonsbetingede hendelser du ønsker å mestre, finnes det metoder og verktøy som kan hjelpe deg å håndtere og/eller bli helt kvitt disse utfordringene. Antall timer man trenger for å komme i mål varierer, og det bookes kun dobbelt timer ved kursoppstart.

 

Livsveiledning/ terapi
pris per time 850,-

Ønsker du å skape endring i eget liv? Uansett årsak og målsetning, kan man booke enkelttimer. Det anbefales imidlertid å booke dobbelttimer første gang, da det alltid tar noe tid å bli kjent og sette opp en individuell plan. Er du usikker på om dette er noe for deg, er det bare å ta kontakt for en uforpliktende og ærlig samtale.