Healing og intuitiv veiledning

Det er ofte flere årsaker til at vi føler oss i ubalanse, tappet for energi, er urolige med fysiske spenninger og blokkeringer. Den fysiske kroppen vår blir raskt påvirket av tanker, følelser – indre og ytre stress. Det er derfor nødvendig å jobbe helhetlig, se hele mennesket. Jeg er opptatt av å være der for deg, bruke min kunnskap innen hudpleiefaget, healing, mine evner og intuisjon, yoga, pust og meditasjons teknikker for å hjelpe deg best mulig til en bedre livskvalitet. Behandlingene jeg tilbyr åpner opp flere veier mot ny balanse og ny energi – på alle plan – og vil gjøre livet ditt rikere!

 

Healing

Ca 75 min – Pris 1000,-

(Ved hjembesøk kommer tillegg i prisen – Tilbyr også fjernhealing med veiledning over telefon).

Healing hjelper deg mot en dypere kontakt med deg selv – både fysisk, psykisk og åndelig, og er en naturlig vei mot helhet og balanse. Ved siden annen type nødvendig behandling eller medisin har healingen en positiv og oppløftende innvirkning på mennesket. Ordet healing betyr «å gjøre hel». Under healingen kan blokkeringer fjernes slik at livsenergien får strømme fritt og kroppen får en mulighet til å helbrede seg selv på en naturlig og skånsom måte.

Behandlingen du kommer til er en kombinasjon av healing på benk og samtale/ intuitiv veiledning med oraklekort/tarot. Med egne teknikker og verktøy hjelper jeg deg videre inn i en dypere tilstand som gir deg ro. Videre kan du slappe av i ett med healingenergien og la den få lov til å jobbe der det er behov. Igjen vil du føle mer balanse, styrke og glede i livet ditt! Setninger sendes med deg hjem som du skal bruke frem til en kort oppfølging på telefon (denne er gratis).

 

Healing Massasje

(Ved hjembesøk kommer tillegg i prisen).

Ca 60 min – Pris 850,-

Healing massasje er en balanserende stund hvor jeg ved siden av massasje trekker inn healingenergien. Her er en hel time med dypere avslapning hvor jeg jobber med energibanene dine, hjelper deg med å frigjøre stress og spenninger fysisk, mentalt og åndelig. Jeg jobber intuitivt og noen ganger kommer det symboler, bilder eller beskjeder til meg som du kan ha nytte av – alltid i kjærlighet. Det benyttes eteriske oljer under massasjen som hjelper deg med å slappe av ved siden av syngeboller, krystaller og magiske vibrasjoner/lyd tilpasset deg. Igjen vil du føle deg hel og i balanse. Orakelkort om du ønsker J

Merk! Du kan også bestille time med veiledning ved siden av om du ønsker!

 

Samtale/Intuitiv Veiledning

Ca 60 min – Pris: 700,-

(Ved hjembesøk kommer tillegg i prisen – Tilbys også via telefon).

Noen ganger gjør det godt og ha noen å snakke med, og bli møtt av noen som kan se deg og høre deg. Å uttrykke følelser betyr så mye på veien mot helhet og balanse. Å sette ord på det som foregår inne i deg og videre få veiledning og støtte på veien. Hit kommer mange for å snakke, barn, unge og godt voksne. De alle føler de blir sett for den de virkelig er og føler letthet når de går ut av døren. Det trenger ikke alltid være en spirituell samtale, det kan være det du ønsker det skal være. Om det er relatert helse, relasjoner, jobb – Videre jobber min intuisjon og guidene rundt med gode råd for den vakre sjelen du er! Setninger sendes med deg hjem som du skal bruke frem til en kort oppfølging på telefon (denne er gratis).

Dette tilbudet passer også inn før en time med massasje eller hudpleie.